Trenerji in vaditelji

 • Home
 • Trenerji in vaditelji
 • MARINA TOMIĆ JURGELE

  Marina Tomić Jurgele je po izobrazbi profesorica športne vzgoje in diplomirana trenerka atletike.
  Za sabo ima 22 let dolgo kariero vrhunske atletinje v kateri je tekmovala v tekih čez visoke ovire ( 60 in 100 m z ovirami). Marina je večkratna državna prvakinja in udeleženka vseh največjih atletskih tekmovanj. Tekmovala je na Olimpijskih igrah v Londonu 2012, leta 2013 je na Mediteranskih igrah v Mersinu osvojila bronasto kolajno in je udeleženka več svetovnih in evropskih prvenstev tako v dvoranski atletiki kot na prostem. Svojo trenersko pot je začela leta 2006 kot trenerka pionirskih selekcij, danes pa poučuje na OŠ Milana Šuštaršiča v Ljubljani.

 • ANŽE JURGELE

  Anže Jurgele je po izobrazbi profesor športne vzgoje. Pred leti je tekmoval v teku na 800 metrov in bil tudi član mladinske atletske reprezentance. Svojo trenersko pot v atletiki je začel leta 2011 kot trener pionirskih selekcij, danes pa poučuje na Šolskem centru v Kranju.

 • EVA PIVK

  Trenerka Eva Pivk je univerzitetna diplomantka upravnih ved. Z atletiko se ukvarja že od predšolskih let. Nekdanja večkratna državna prvakinja v teku na 400m v ovirami v mladinski in članski kategoriji, udeleženka mladinskega svetovnega prvenstva in reprezentančnih nastopov v mladinski kategoriji. Poleg ovir tekmuje tudi na 400m in 200m.

 • NASTJA KNEZ

  Nastja je po izobrazbi magistrica kineziologije, kondicijska trenerka in trenerka atletike. Z atletiko se je resneje ukvarjala 10 let in bila je večkratna državna prvakinja v mnogoboju, reprezentantka in udeleženka Svetovnega mladinskega prvenstva. V času študija na Fakulteti za šport se je posvetila vadbi mlajših otrok. Z izkušnjami in strokovnim znanjem skrbi za najmlajše v našem klubu.

 • ANŽE KRALJ

  Anže je diplomiral na Fakulteti za šport v Ljubljani, kjer je končal smer športno treniranje. Največ časa je deloval kot trener v alpskem smučanju, kjer je bil trener kar 18 let. Ves čas je bil povezan tudi z atletiko saj je poleg treningov smučanja vodil tudi kondicijske treninge mladih smučarjev. Aktiven je bil tudi s pripravo vrhunskih športnikov saj je med drugim skrbel tudi za kondicijsko pripravo slovenskega olimpijca Aleša Mušiča. Enostavno si Anže brez športa ne more predstavljati življenja.

 • Nada Vene AK Mengeš

  NADA VENE

  Nada Vene je po izobrazbi profesorica športne vzgoje in poučuje na OŠ Milana Šuštaršiča v Ljubljani. 15 let je trenirala kajak na divjih vodah. Bila je večkratna državna prvakinja v slalomu in udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev. Tekmovala je na Olimpijskih igrah v Sydneyu 2000 in Atenah 2004. V mlajših letih je trenirala tudi atletiko (tek in skok v višino). V prostem času se ukvarja s kolesarstvom, smučanjem itd.

 • KLEMEN VILHAR

  Klemen Vilhar je diplomant Fakultete za šport, kjer je končal magistrski študij iz smeri Športna vzgoja. Že 16 let se aktivno ukvarja z atletiko ter je redni dobitnik medalj na državnih prvenstvih v tekih na 800, 1500 in 3000 m z zaprekami ter redni član slovenske atletske državne reprezentance. Svojo trenersko pot je začel s treniranjem mladih atletov, nato pa jo nadaljeval z rekreativno vadbo odraslih ter kondicijsko pripravo odraslih na športna tekmovanja. Poleg treningov atletike, v našem klubu vodi tudi rekreativno tekaško vadbo za odrasle.

 • Gregor Kotnik AK Mengeš

  GREGOR KOTNIK

  Gregor Kotnik je po izobrazbi diplomirani vzgojitelj predšolskih otrok in je zaposlen v vrtcu. Do sedaj se je vrsto let resno ukvarjal s triatlonom, kjer je nastopal tudi v državnem pokalu. Od športov ima najraje tek, zato je opravil usposabljanje za strokovnega delavca v atletiki.

Sponzorji