Trenerji in vaditelji

 • Home
 • Trenerji in vaditelji
 • MARINA TOMIĆ

  Marina Tomić je po izobrazbi profesorica športne vzgoje in diplomirana trenerka atletike.
  Za sabo ima 22 let dolgo kariero vrhunske atletinje v kateri je tekmovala v tekih čez visoke ovire ( 60 in 100 m z ovirami). Marina je večkratna državna prvakinja in udeleženka vseh največjih atletskih tekmovanj. Tekmovala je na Olimpijskih igrah v Londonu 2012, leta 2013 je na Mediteranskih igrah v Mersinu osvojila bronasto kolajno in je udeleženka več svetovnih in evropskih prvenstev tako v dvoranski atletiki kot na prostem. Svojo trenersko pot je začela leta 2006 kot trenerka pionirskih selekcij, danes pa poučuje na OŠ Milana Šuštaršiča v Ljubljani.

 • ANŽE JURGELE

  Anže Jurgele je po izobrazbi profesor športne vzgoje. Pred leti je tekmoval v teku na 800 metrov in bil tudi član mladinske atletske reprezentance. Svojo trenersko pot v atletiki je začel leta 2011 kot trener pionirskih selekcij, danes pa poučuje na Šolskem centru v Kranju.

 • EVA PIVK

  Trenerka Eva Pivk je univerzitetna diplomantka upravnih ved. Z atletiko se ukvarja že od predšolskih let. Nekdanja večkratna državna prvakinja v teku na 400m v ovirami v mladinski in članski kategoriji, udeleženka mladinskega svetovnega prvenstva in reprezentančnih nastopov v mladinski kategoriji. Poleg ovir tekmuje tudi na 400m in 200m.

 • NASTJA KNEZ

  Nastja je po izobrazbi magistrica kineziologije, kondicijska trenerka in trenerka atletike. Z atletiko se je resneje ukvarjala 10 let in bila je večkratna državna prvakinja v mnogoboju, reprezentantka in udeleženka Svetovnega mladinskega prvenstva. V času študija na Fakulteti za šport se je posvetila vadbi mlajših otrok. Z izkušnjami in strokovnim znanjem skrbi za najmlajše v našem klubu.

 • ANŽE KRALJ

  Anže je diplomiral na Fakulteti za šport v Ljubljani, kjer je končal smer športno treniranje. Največ časa je deloval kot trener v alpskem smučanju, kjer je bil trener kar 18 let. Ves čas je bil povezan tudi z atletiko saj je poleg treningov smučanja vodil tudi kondicijske treninge mladih smučarjev. Aktiven je bil tudi s pripravo vrhunskih športnikov saj je med drugim skrbel tudi za kondicijsko pripravo slovenskega olimpijca Aleša Mušiča. Enostavno si Anže brez športa ne more predstavljati življenja.

 • LUKA SMRKOLJ

  Luka je diplomiral na Fakulteti za šport in pridobil naziv profesor športne vzgoje ter kondicijski trener. Je tudi študent 4. letnika doktorskega študija na FŠ. Luka je 20 let treniral karate in ima črni pas 1. dan. Nato se je posvetil fitnesu in tekaški vadbi, ki ga je popolnoma prevzela. Sedaj redno teče že vrsto let in tedensko preteče od 50 – 100 km.

 • KLEMEN VILHAR

  Klemen Vilhar je študent Fakultete za šport, kjer končuje magistrski študij iz smeri Športna vzgoja. Že 16 let se aktivno ukvarja z atletiko ter je redni dobitnik medalj na državnih prvenstvih v tekih na 800, 1500 in 3000 m z zaprekami ter redni član slovenske atletske državne reprezentance. Svojo trenersko pot je začel s treniranjem mladih atletov, nato pa jo nadaljeval z rekreativno vadbo odraslih ter kondicijsko pripravo odraslih na športna tekmovanja. V našem klubu vodi rekreativno tekaško vadbo.

Sponzorji